Diensten

Met onze diensten begeleiden we ondernemers tijdens hun verduurzamingstraject. De diensten inzicht, energie, technologie en zelfvoorziening bieden wij ook aan in ons servicepakket IETZ®. Met onze diensten ben jij gegarandeerd van eerlijke adviezen en krijg je ondersteuning wanneer jij daar behoefte aan hebt. Daarnaast kun je direct rekenen op financiële voordelen voor de verduurzaming van jouw onderneming. Met onze nieuwste dienst EAN-2-EAN maken wij peer-2-peerlevering mogelijk. Waarom zou je voor verduurzaming de hoofdprijs betalen?

Inzicht | dienst AS Zakelijk

Inzicht

Verduurzamen begint in onze ogen bij het creëren van inzicht. Onze inzichtmodule zorgt voor dit inzicht. Afhankelijk van jouw type aansluiting kun je in een portaal tot op het kwartier jouw daadwerkelijke verbruiken inzien. Zo wordt er een duidelijk beeld geschetst van de huidige situatie. Met behulp van de informatie die we verkrijgen, bekijken wij samen met jou de besparingsmogelijkheden. Wil je meer weten hierover?

Energie

Bij het bemiddelen van energie draait alles om timing. Daarom zien wij het als koffiedik kijken. De ontwikkelingen op de energiemarkt houden wij nauwlettend in de gaten. Wij kijken niet alleen naar de toekomstverwachtingen, maar ook naar wat al geweest is. Zo bepalen wij het beste moment om energie in te kopen. We ontvangen geen commissie of marketingvergoedingen vanuit de leveranciers. Je weet letterlijk wat je kwijt bent aan de energiebemiddeling.

IETZ | het servicepakket AS Zakelijk
Besparingsmaatregelen | Technologie

Technologie

De vele besparingsmaatregelen zorgen ervoor dat je tegenwoordig niet heel veel moeite meer hoeft te doen om te besparen. Deze besparingsmaatregelen maken jouw verduurzamingsproces ook makkelijker. Wil je weten welke mogelijkheden AS Zakelijk biedt op het gebied van besparingen en duurzaamheid?

Zelfvoorziening

De beste manier om te besparen op jouw energiekosten is in onze ogen door zelf je energie op te wekken. Je bent dan niet meer afhankelijk van een energieleverancier die hoge marges rekent. Wil je weten hoe AS Zakelijk jou kan helpen om geheel zelfvoorzienend te worden zodat jij kunt besparen op jouw energierekening?

Zelfvoorziening | AS Zakelijk
EAN-2-EAN | Peer-2-peerlevering | AS Zakelijk

EAN-2-EAN

Wij vinden dat ondernemingen niet alleen energie hoeven te verbruiken, maar ook duidelijk een functie kunnen hebben in de levering van energie aan zichzelf. Het overschot aan de door jou opgewekte energie kan op deze manier ook geleverd worden aan consumenten in de nabije omgeving, andere bedrijven of personeelsleden. Dit is mogelijk via EAN-2-EAN, oftewel peer-to-peerlevering.