Energie

Bij het bemiddelen van energie via collectieven wordt vaak beweerd dat organisaties kunnen profiteren van volumevoordeel, omdat er voor meerdere organisaties tegelijk wordt ingekocht. Het kan daarentegen voor een ondernemer interessanter zijn om zijn volume juist niet te combineren met de volumes van andere bedrijven. In veel gevallen kan het bijvoorbeeld aantrekkelijker zijn om een kleinverbruikaansluiting los te prijzen van een grootverbruikaansluiting.

Duurzaam het doel, energie het middel

Energie inkopen is een kwestie van timing en de juiste inkoopstrategie. Deze factoren worden bepaald door een helder inzicht in jouw verbruiken. Ook is het essentieel om een scherpe indicatie te hebben van hoe de markt zich op dat moment ontwikkelt.

In de aandelenwereld maakt vrijwel iedereen gebruik van een tussenpersonen. Een professional inschakelen voor het bemiddelen van energie wordt daarentegen niet altijd als gewoon gezien. Beiden aspecten komen echter op hetzelfde neer: er moet worden ingekocht. Wij helpen jou bij het maken van belangrijke beslissingen. Moet je een flexibel of een vast contract nemen? Als jij in de kosten van het stroom en gas zekerheid zoekt, past een vaste prijspropositie het beste bij jou. Deze is financieel niet altijd het voordeligst, maar je weet wel waar je wat betreft de looptijd van het contract aan toe bent. Bij AS Zakelijk hebben wij deze kennis en met onze hulp sta jij niet alleen voor deze keuze.

IETZ® denkt mee

Wil je meer dan platte en snelle energiebemiddeling? IETZ® kent jou, jouw organisatie en al jouw energievraagstukken. IETZ® denkt aan jouw toekomst en ondersteunt jou bij het verduurzamen van jouw organisatie. De kortingen die je krijgt als IETZ®-klant bieden direct financiële voordelen voor het verduurzamen van je bedrijfspand(en). Je weet letterlijk wat je kwijt bent aan de energiebemiddeling en de verduurzaming van jouw organisatie.

Kostenoverzicht IETZ® (per aansluiting per maand)

Combineer jij E (energie) met I (inzicht)? Dan krijg jij 15% combikorting. Naast deze combikorting, ontvang je als IETZ®-klant ook 10% extra korting op besparende middelen. Ook kun je rekenen op 20% korting op de bemiddelingskosten voor energieopwekkende maatregelen. Heb je een grootverbruikaansluiting? Kijk dan hier voor de tarieven.