Inzicht

Hoe kun je jouw verbruiken verminderen als je niet weet waarvoor en wanneer je precies gas en stroom verbruikt? Onze inzichtmodule brengt jouw verbruiken in kaart. Dit inzicht kan jou tevens helpen bij het verduurzamen van jouw onderneming en het strategisch inkopen van randzaken zoals gas en stroom. Met behulp van dit inzicht heeft AS Zakelijk diverse organisaties kunnen ondersteunen bij het verduurzamingsproces. Daarnaast heeft het inzicht meerdere organisaties kunnen behoeden voor onvoorziene kosten zoals boetes en ongewenste verlengingen vanuit de vorige intermediair.

Verduurzamen begint bij inzicht

Inzicht in jouw verbruiken is cruciaal bij het consuminderen. Al helemaal wanneer jouw organisatie meerdere vestigingen heeft. Om dit inzicht te verkrijgen, adviseren wij je gebruik te maken van de monitoringmodule van IETZ®. Afhankelijk van het type aansluiting kun je in een portaal tot op het kwartier nauwkeurig inzien wat de daadwerkelijke verbruiken zijn. Hierdoor verlies je nooit het inzicht. De inzichtmodule van IETZ® zorgt ervoor dat jij al jouw meetpunten en het verbruik per vestiging kunt inzien. Daarbij zie je ook of de besparende en energieopwekkende maatregelen werkelijk effect hebben. Omdat het een online-tool betreft, heb jij 24/7 toegang tot al jouw gegevens. Kom je er niet uit, dan kun je ons veelal ook na kantooruren bereiken.

Dashboard voor inzicht

Alle verbruiksinformatie wordt in de vorm van een dashboard gepresenteerd. Het verbruik is per vestiging uitgesplitst over groepen meters en onderverdeeld in gas-, elektriciteits- en eventueel koude- en warmteverbruik. Je richt het dashboard naar eigen wens in door bijvoorbeeld het verbruik van verschillende locaties met elkaar te vergelijken of locaties te groeperen op basis van jouw organisatiestructuur. Hoe nauwkeuriger de prognose van de te verwachte verbruiken, des te beter wij:

  • kunnen beoordelen welke verduurzamingsmaatregelen er nodig zijn;
  • indien gewenst scherper jouw energie kunnen inkopen;
  • de factuurcontroles voor jou uit kunnen voeren;
  • kunnen constateren of de verbruiken nog in de pas lopen;
  • bijzondere afwijkingen kunnen signaleren waar we langer bij stil moeten staan.

Kostenoverzicht IETZ® (per aansluiting per maand)

Combineer jij (inzicht) met E (energie)? Dan krijg jij 15% combikorting. Naast deze combikorting, ontvang je als IETZ®-klant 10% extra korting op energiebesparende middelen en 20% korting op de bemiddelingskosten voor energieopwekkende maatregelen. Heb je een grootverbruikaansluiting? Kijk dan hier voor de tarieven.