Zelfvoorziening

De beste manier om jouw organisatie te verduurzamen en te besparen op je energierekening is natuurlijk door zelfvoorzienend te worden. Je bent dan niet meer afhankelijk van een energieleverancier die hoge marges rekent. Veel ondernemers weten echter niet waar zij rekening mee moeten houden. Wij helpen jou bij het maken van de juiste keuze voor energieopwekkende maatregelen. Daarbij onderzoeken wij wat de meest rendabele en gewenste oplossing is, passend binnen jouw budget. Ben je IETZ®-klant, dan krijg je 20% korting op de bemiddelingskosten. Wij begeleiden jou vanaf het offertetraject tot en met het kiezen van een leverancier.

Onafhankelijk door zelfvoorziening

Bij AS Zakelijk houden wij van persoonlijke aandacht. Daarom krijgen onze klanten altijd een eigen accountmanager toegewezen. Jouw accountmanager behartigt jouw belangen en kent jouw onderneming. Jij kunt zo altijd rekenen op de juiste service en het gepaste advies.

Het proces

Allereerst brengen we de mogelijkheden in kaart. Zijn zonnepanelen de beste optie of is een windmolen een betere oplossing? De leveranciers worden geselecteerd op basis van jouw behoeften omtrent opwekcapaciteit. Tijdens het offertetrajecten beoordelen wij alle binnengekomen offertes op:

  • garantievoorwaarden
  • type
  • gekozen oplossing
  • prijs

Na de beoordeling kiezen wij samen met jou de twee best passende partijen. Deze partijen komen vervolgens bij jou langs voor een schouwing op locatie. Ook jouw accountmanager is aanwezig op locatie. Zo zijn wij er zeker van dat de schouwing goed verloopt. Indien jij vragen hebt kun je deze direct aan de betrokken partijen en jouw accountmanager stellen. Om het proces af te maken worden bijbehorende zaken als de opslagcapaciteit, subsidiemogelijkheden en andere vraagstukken ook bekeken.

IETZ® bespaart

Als IETZ®-klant kun je rekenen op ondersteuning, ook na de installatie. Ben je al klant van I (inzicht) of E (energie), dan ontvang je bovendien 20% korting op de bemiddelingskosten. Dankzij IETZ® kennen wij jou, jouw verbruiken en jouw energieprofiel. Dit bespaart ons tijd. Tijd die wij niet onnodig bij jou in rekening zullen brengen. Wil jij een eerlijke businesscase laten berekenen om te bekijken of zonnepanelen of andere opwekmogelijkheden voor jouw organisatie interessant zijn? Neem contact op met onze specialist op dit gebied, Andrés Schuuring, via andres@as-zakelijk.nl of +31 (0)6 29 17 92 22.