IETZ®

IETZ® is ons totaalpakket op het gebied van zakelijke verduurzaming. IETZ® is de schutting waar jij al jouw vragen rondom duurzaamheid overheen kunt gooien. Je krijgt ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt. Onze klanten verdienen naast inzicht in hun energiemanagement ook inzicht in wat wij aan hen verdienen. Wij ontvangen bijvoorbeeld geen commissie of verkapte marketingvergoedingen vanuit energieleveranciers. Je bent ervan gegarandeerd dat wij de beste prijs voor jou uitonderhandelen. Omdat wij jouw onderneming kennen en hierdoor sneller tot de beste duurzaamheidsoplossing kunnen komen, kun jij als IETZ®-klant rekenen op diverse kortingen.

Wij maken er IETZ® van

Ruim de helft van de ondernemers wil investeren in verduurzaming, maar heeft hiervoor onvoldoende tijd en/of kennis (54%) of geld en/of personeel (46%), blijkt uit onderzoek. Wij hebben daarom IETZ® ontwikkeld. IETZ® is het servicepakket van AS Zakelijk dat jou als ondernemer ondersteuning biedt bij de verduurzaming van jouw onderneming, door bijvoorbeeld energiebesparende maatregelen toe te passen. IETZ® is een servicepakket dat bestaat uit vier specialismen: Inzicht, Energie, Technologie en Zelfvoorziening.

Altijd een vaste prijs 

Vanaf €4,46 per aansluiting per maand kun je rekenen op:

  • de juiste adviezen voor jouw duurzaamheidsvraagstukken/-plichten;
  • (bijna) 24 uur per dag ondersteuning;
  • 10% extra korting op de aanschaf van ledverlichting en/of infraroodpanelen;
  • 20% korting op de bemiddelingskosten van energieopwekkende maatregelen;
  • een realtime inzicht in jouw verbruiken en het effect van jouw besparende en/of energieopwekkendemaatregelen;
  • (indien gewenst) het zo scherp mogelijk inkopen van jouw gas en stroom zonder dat wij commissie of verkapte marketingvergoedingen ontvangen vanuit de energieleverancier;
  • informatie over de nieuwste technologieën en ontwikkelingen rondom verduurzaming.

Kortom: met IETZ® heb jij al jouw verduurzamingsvraagstukken ondergebracht bij één aanspreekpunt.

De werkwijze van IETZ®

IETZ® helpt zowel grote als kleine ondernemers op een eerlijke en proactieve manier bij het verduurzamen van hun organisatie. De werkwijze van IETZ® bestaat uit drie fasen. Fase 1 omvat voornamelijk het inventariseren van jouw behoeften en het analyseren van jouw huidige situatie. In fase 2 bekijken wij de verschillende besparings- en/of opwekmogelijkheden en presenteren deze aan jou. Als jij geïnteresseerd bent in een van de mogelijkheden begeleiden wij jou hierbij. Dit kan een eventuele overstap of bijvoorbeeld een verlichtings– of zonnepanelentraject omvatten. In fase 3 monitoren wij of de beslissingen die wij samen in fase 2 hebben gemaakt ook effectief zijn en ondersteunen wij jou bij de mogelijke vervolgstappen.

Door samen een sterke zakelijke relatie op te bouwen, kan IETZ® jouw belangen optimaal behartigen. Wij zijn er voor onze klanten, ook als de energieleveranciers gesloten zijn.

De beloftes van IETZ®

Bevlogen: Wij houden van duurzaamheidsvraagstukken. Onze kennis houden wij vanzelfsprekend up-to-date. Onze medewerkers volgen onder andere opfriscursussen voor verlichtingsspecialist en de post-hbo-cursus Duurzame Energietechniek. Ook de ontwikkelingen op de dynamische energiemarkt worden nauwlettend in de gaten gehouden. Van deze energie worden wij gelukkig!

Betrouwbaar: Wij houden niet van kleine lettertjes en onaangekondigde kosten. Jouw bijdrage stelt ons in staat om jouw belangen te behartigen op het gebied van duurzaamheidsoplossingen en energiemanagement. Wij streven naar een vertrouwensband met onze klanten. Wat wij er aan overhouden: blije klanten!

Betrokken: Wij handelen proactief. Uit ervaring weten wij hoe je de vinger aan de pols kunt houden op het gebied van energiemanagement. Is de huidige capaciteit benodigd? Kloppen de aansluitwaardes wel? Door op deze manier te handelen, behoeden wij onze klanten voor te hoge kosten en/of (te) kleine lettertjes.

Bekwaam: Naast onze jarenlange ervaring in de energiewereld, hebben wij samenwerkingen staan met partners die zich bewezen hebben specialisten te zijn op hun vakgebied.

Bereikbaar: Kantooruren kennen wij niet. Jij kunt ons als IETZ®-klant altijd bereiken. Waarom?

Omdat het kan…