Over

AS Zakelijk is in mei 2017 opgericht door Andrés Schuuring en Lars Lemmens. Andrés heeft jarenlange ervaring op het gebied van service, verkoop en management en Lars is ruim 10 jaar actief in de saleswereld. Hun gemene deler is hun kennis van en interesse in de duurzaamheidssector.

Sinds de oprichting heeft AS Zakelijk zich ontwikkeld tot een serieuze speler op de markt. Het portfolio is gigantisch gegroeid, evenals de gedrevenheid. Het team is binnen afzienbare tijd uitgebreid en we zijn diverse samenwerkingen aangegaan.

Duurzaamheid verdient in onze ogen eerlijkheid,
omdat het kan…

Lars Lemmens | AS Zakelijk | mede-oprichter

Lars Lemmens

Medeoprichter en manager Buitendienst

Lars Lemmens is geboren en getogen in Limburg. Gepokt en gemazeld op het gebied van sales. Maar bij verkopen houdt het voor Lars niet op. Hij hecht nog meer waarde aan het onderhouden van een hechte relatie met zijn klanten. Meedenken, oplossingen bieden en vragen beantwoorden. Klanten maak je niet alleen tevreden, je houdt ze tevreden.

Een duurzame samenwerking is waar Lars voor gaat en staat.

John Lensen

Accountmanager Buitendienst

John Lensen is een vrolijke accountmanager die streeft naar binding met zijn klanten. Als verlichtingsadviseur denkt hij nauwgezet mee met besparingsoplossingen. Zijn loyaliteit, eerlijkheid, nuchterheid en humor zorgen ervoor dat iedereen zich vertrouwd voelt bij hem.

Zet jij de koffie alvast klaar?

John Lensen | Accountmanager buitendienst | AS Zakelijk | Verlichtingsadviseur

Dijana Stanetic

Communicatiespecialist

Dijana Stanetic is gedurende haar afstudeertraject een onmisbare schakel in het team geworden. Na het behalen van haar hbo-diploma Bachelor of Arts is Dijana bij AS Zakelijk in dienst is getreden als communicatiespecialist.

Haar Servische ‘niet lullen maar poetsen’-mentaliteit heeft als voordeel dat zij een motiverende sfeer op de werkvloer uitstraalt.

Matt Luken

Allround medewerker

Matt Luken is als stagiair International Business Studies bij AS Zakelijk begonnen. Dankzij zijn jonge en frisse blik op zaken in combinatie met een jaar in Amerika te zijn geweest, is Matt sterk gevorderd ten opzichte van veel leeftijdsgenoten.

Naast sales, draagt Matt nu actief zijn steentje bij op het gebied van grafisch design en fotografie.

Matt Luken | Allround medewerker AS Zakelijk
Sabine Schuuring-Broks | Tekstschrijver | onderstuning Marketing Communicatie | AS Zakelijk

Sabine Schuuring-Broks

Tekstschrijver

Net als haar man Andrés is Sabine Schuuring-Broks een ondernemer die van aanpakken houdt. Sinds 2010 runt Sabine haar tekstbureau Sabine Broks Teksten. Zij helpt de organisatie niet alleen met de teksten, maar  denkt ook creatief mee met onze marketing- en communicatieactiviteiten.

Tekstperfectie, daar wordt ze blij van.

Andrés Schuuring

Eigenaar, oprichter en manager Binnendienst

Andrés Schuuring maakt veel minder kilometers dan de (account)managers Buitendienst. Andrés is de nerd van het team en vooral achter zijn computer te vinden. Het liefst is hij bezig met ingewikkelde duurzaamheidsvraagstukken, maar ook met het regelen van de best passende producten en diensten voor de klanten.

Van origine Colombiaan: houdt van koffie, rum en sigaren en kent geen stress. Dus, geen stress: bel Andrés.

Andrés Schuuring | AS Zakelijk | Eigenaar