Referenties

Elke ondernemer heeft zijn eigen behoefte. Dankzij onze transparante en proactieve werkwijze hebben  wij bijna 300 organisaties ondersteund bij het verduurzamingsproces en het worden er steeds meer. Hieronder een aantal referenties van blije klanten.

Topigs Norsvin Ria Vanhees

" AS Zakelijk heeft mij enorm geholpen. Ik viel met een Belgische woning met Nederlandse aansluitingen tussen wal en schip. Niemand wilde mij helpen. Lars wel. Hij beet zich vast en ik ging er bijna 60% op vooruit. Alleen al bij de energie. Ik ging van 12 cent naar 4 per kW, exclusief belastingen en dergelijke natuurlijk. Nu heeft AS Zakelijk ook al tot 2 keer toe bewezen dat als ik echt crisis in onze administratie heb, alles binnen een half uur is opgelost. Ik zeg nog steeds 10 op 10. "

Rene Peeters Vastgoed Beheer

" AS Zakelijk is een fanatieke, meedenkende speler die ondanks de grote volumes snel inspeelt op vragen. Zou dan ook niet weten waarom er reden is om lager dan een 10 te geven.   "

Talent

" We hadden zelf eigenlijk nauwelijks overzicht. Door inzicht in onze energie te genereren heeft AS Zakelijk ons vertrouwen gewonnen. Verder een heel snelle reactietijd via mail of telefoon wanneer er vragen zijn. Altijd dezelfde dag en vaak binnen een uur antwoord. Dat is absoluut heel positief. "

Dirix Elsloo BV

" Wij houden van korte lijnen, zodat we meteen bij de juiste persoon zijn met onze vragen. Deze korte lijnen hebben we bij AS Zakelijk gevonden. "

Drukkerij Luxor

" Het vooronderzoek en de service die AS Zakelijk ons heeft verleend was en is helemaal top! Indien er een lamp stuk is, wordt er snel geschakeld en hebben wij binnen no time weer een nieuwe lamp. Ook over de lampen zelf zijn wij erg tevreden! "

Vakwerkfriture Banholt

" Wij kunnen AS Zakelijk omschrijven als subliem en adequaat. Op het gebied van gas en elektra is er meerdere keren in ons voordeel met ons meegedacht. Qua verlichting levert AS Zakelijk goede kwaliteit en reageert snel op garantievraagstukken. "

Kamphuis & Berghuizen

" Goede communicatie, proactief en beloftes zijn waargemaakt. Een betrouwbare partij om mee samen te werken. "

Hotel Groot Welsden

" Ondanks het collectief inkopen door Horeca Nederland heeft AS Zakelijk een tarief kunnen realiseren op individueel niveau. Dit was lager dan het gehele collectief van Horeca Nederland voor dezelfde periode. "

Bex

" Nadat wij met AS Zakelijk om de tafel hebben gezeten, is er een andere partij geweest. Deze bood een soortgelijke dienst aan met ook nog wat aanvullende diensten op het gebied van energiebesparing. Die partij heb ik toen uitgenodigd. Ik was toen al erg tevreden over AS Zakelijk. De deal die voorgesteld werd, haalde het voorstel vanuit AS Zakelijk niet. Daarom heb ik die partij de deur gewezen. Wanneer het opstellen van de contracten sneller was gegaan, had AS Zakelijk van ons een 9 gekregen! "

Sparklin Moon

" Dankzij AS Zakelijk is mijn energierekening niet meer onnodig hoog. De verschillende intermediairs die mij eerder bezochten wisten de oorzaak niet te achterhalen. AS Zakelijk wel! Ik ben meer dan tevreden. "